Wil jij als theateronderneming meer bereiken door middel van online marketing? Theaterstart is de partner om jouw online doelen te behalen. Wij adviseren vrijblijvend over verschillende online marketing strategieën zoals; Adwords (SEA), Google Grants, SEO, Social marketing, Content marketing en Customer Relationship Management (CRM).

Als geen ander weten wij dat theaters en producenten vaak gebonden zijn aan een beperkt budget. Neem nu contact op om jouw online marketingstrategie te bespreken.

Gratis online theatermarketing advies

Als theaterprofessional weet je dat het internet steeds belangrijker wordt. Neem vrijblijvend contact met ons op en krijg gratis advies over verschillende online marketing strategieën.

Adverteren op Google voor theaters

Google Adwords is het advertentieprogramma van Google. Door te adverteren op zoekwoorden kan je via de Google zoekresultaten doelgericht bezoekers trekken op jouw website. Dit heet ook wel SEA (Search Advertising) Er zijn veel factoren afhankelijk van een goede Adwords campagne. Laat jouw campagne gratis checken door Theaterstart.

Online marketing theaters SEO

Naast adverteren is het van groot belang om jouw theaterwebsite te optimaliseren voor de zoekmachines. Door gebruik te maken van Search Engine Optimization (SEO) trekt jouw website meer organisch verkeer via Google. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis SEO scan.

De perfecte theaterwebsite bouwen

Nederlandse theaters verkopen ruim 90% van alle kaarten via het internet. Toch blijkt uit analyse van Theaterstart dat veel websites van Nederlandse schouwburgen niet goed geoptimaliseerd zijn. De websites scoren slecht in de Google Speedpage test en dit heeft invloed op de online vindbaarheid.