Ciske de Rat

Musical |
0
Ciske de Rat 2016 (Musical)

Voorstelling Details

  • Première datum: 20 november 2016
  • Cast: o.a Danny de Munk, Bas Keijzer, Brigitte Nijman en Lloyd Russel
  • Regie: Paul Eenens

Verhaal

De oer-Hollandse musical Ciske de Rat komt in het theaterseizoen 2016/2017 terug in de Nederlandse theaters. Ciske de Rat speelt zich af in Amsterdam eind jaren 30. Ciske is een straatschoffie dat zich regelmatig in de nesten werkt. In de musical volg je het bewogen leven van Ciske, zo verliest hij zijn beste vriend, wordt hij thuis mishandeld en werkt hij in de nacht in een kroeg. Ciske’s grote held is zijn pa die zeeman is en vaak niet in de stad is. Zijn moeder heeft een nieuwe vriend die Ciske vaak slaat en mishandeld. Uiteindelijk is Ciske zo radeloos dat hij zijn eigen moeder per ongeluk om het leven brengt. Uiteindelijk vindt Ciske de liefde van zijn leven en eindigt de musical met een goed eind.

 

 

Over Ciske de Rat de musical

Theaterproducent Stage Entertainment brengt opnieuw de familiemusical Ciske de Rat naar de Nederlandse theaters. De cast bestaat onder andere uit; Danny de Munk (Cis de man), Bas Keijzer (Vader Vrijmoeth), Ad Knippels (Meester Bruijs) en een groot aantal kinderen.

De musical gaat op tournee langs verschillende theaters in Nederland. De montage zal plaatsvinden in ‘Theater aan de Schie’ in Schiedam. Vervolgens heeft Ciske de Rat een lange speeltijd in het DeLaMar theater in Amsterdam, hier staan zij van november tot en met februari. De complete speellijst is te vinden op de website van de musical.

Theatervideo

trailers
x
Ciske de Rat 2016 (Musical)

Ciske de Rat - Musical Sing-a-Long

Musical

Beoordelingen ( 0 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Speellijst

DeLaMar

Marnixstraat 402

Show times

  • november t/m Februari
x