De Gelaarsde Kat (2016)

Musical |
0
De Gelaarsde Kat musical (2016)

Voorstelling Details

  • Première: 2 oktober 2016
  • Cast: o.a Vajèn van den Bosch, Soy Kroon en Marcel Visscher
  • Regie: Mark van Haasteren
  • Duur: 75 minuten zonder pauze

Verhaal

In het theaterseizoen 2016/2017 brengt De Efteling de nieuwe sprookjesmusical De Gelaarsde Kat naar het Efteling Theater. In de musical is te zien hoe de Gelaarsde Kat terecht komt bij de arme molenaarszoon. De molenaarszoon en de Gelaarsde Kat worden goede vrienden. De kat doet de molenaarszoon een bijzonder aanbod. Als de molenaarszoon de kleren en laarzen van de kat kan regelen mag hij alles wensen wat zijn hart begeert. Een magisch avontuur begint waarbij de molenaarszoon en de kat een bijzondere reis maken.

 

Over De Gelaarsde Kat

De cast bestaat uit meerdere topacteurs waaronder; Vajèn van den Bosch (prinses), Soy Kroon (Molenaarszoon) en Marcel Visscher (Gelaarsde kat). De voorstelling bevat vele leuke liedjes die tevens op CD verkrijgbaar zijn. De musical is geschikt voor de hele familie en is te zien in combinatie met een bezoek aan het pretpark of aan het vakantiepark Bosrijk.
De nieuwe musical van De Efteling is exclusief te zien in het Efteling Theater. Kaarten zijn beschikbaar vanaf €14,95 per persoon. Deze zijn telefonisch te bestellen (+31 (0) 416 537 777) of via de website van De Efteling.

Theatervideo

trailers
x
De Gelaarsde Kat musical (2016)

De Gelaarsde Kat - Efteling Musical

Musical

Beoordelingen ( 0 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Speellijst

Efteling Theater

Kaatsheuvel

Show times

  • Okt t/m Mrt
x