Hair (2016)

Musical |
1
Hair musical 2016

Voorstelling Details

 • Nederlandse prèmiere: 25 september 2016
 • Broadway prèmiere: 1969
 • Regie: Carline Brouwer
 • Cast: o.a William Spaaij, Anouk Maas, Raffaëlla Paton en Tommy Christiaan

Verhaal

In het theaterseizoen 2016/2017 brengt Stage Entertiainment de rockmusical Hair opnieuw naar de Nederlandse theaters. In 1968 ging Hair in première op Broadway, voorafgaand aan deze première was er al een off-Broadway versie te zien in 1967. De musical Hair gaat over een vriendengroep die een duidelijke visie heeft over de wereld. Wereldvrede, vrijheid, seks en drugs zijn onderwerpen die in de voorstelling aan bod komen. De Vietnam oorlog is een doorn in het oog van de vriendengroep. Samen demonstreren zij dan ook tegen de oorlog en de politiek die deze oorlog voeren.

In de musical zitten veel herkenbare liedjes zoals; ‘Let The Sunshine In’ en ‘Aquarius’. De voorstelling wordt ondersteund door twee grote ledschermen die onder andere gebruikt worden om een lsd-trip uit te beelden.

 

Over Hair de musical

De cast van Hair bestaat uit bekende musicalartiesten waaronder; William Spaaij, Anouk Maas en Raffaëla Paton. De regie is in handen van Carline Brouwer, zij regisseerde eerder; The Bodyguard en Moeder, ik wil bij de revue.  De musical gaat in theaterseizoen 2016/2017 op tournee door Nederland. De complete speellijst is te vinden op de website van Stage Entertainment. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop bij de desbetreffende theaters.

Theatervideo

trailers
x
Hair musical 2016

Trailer Hair

Musical

Beoordelingen ( 1 )

 • Marijn 14 / 12 / 2016 Reageer

  Ik vond het jammerlijk slecht. Deels mooie zang,maar erg! Rommelig verhaal
  Totaal niet de kwaliteit die ik ken van Joop v/d Ende
  In pauze weggegaan

  1 / 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

x