Hans Klok’s House of Horror (2016)

Show, Magie | 140 minuten
9.3
Hans Klok House of Horror

Voorstelling Details

 • Première datum: 18 augustus
 • Genre: Show, Magie
 • Producent: Stardust

Verhaal

Een van de grootste illusionisten van ons land is terug met een spectaculaire goochelvoorstelling. Hans Klok brengt de spannende horrorvoorstelling House of Horror in de Nederlandse theaters. In de nieuwe familievoorstelling neemt Hans Klok het op tegen illusionist en rivaal ‘The Great Cordoni’. In het begin van de voorstelling komt Hans Klok in contact met verschillende grote illusionisten uit het verleden waaronder Cordoni. Cordoni bezit een boek met hierin alle magische geheimen en trucs uit zijn carrière. Hans Klok neemt het op tegen Cordoni en probeert het boek in handen te krijgen.

 

Over Hans Klok’s House of Horror

De nieuwe voorstelling van Hans Klok bestaat uit vele stunts en illusies. Hans Klok laat in 2,5 uur zijn beste en meest unieke trucs zien. Zo laat de illusionist een gloeilamp vlak boven de hoofden van de bezoekers zweven en laat hij zich doorboren door tientallen zwaarden. Een van de meest spectaculaire illusies uit de voorstelling is de legendarische zwaardentruc van de Duitse illusionist Moretti. Tijdens deze truc neemt Hans Klok plaats in een kleine kartonnen doos. Vervolgens mogen twee toeschouwers tientallen zwaarden door de kartonnen doos steken. Nadat de zwaarden uit de doos gehaald zijn springt Hans Klok er uit compleet verkleed en geschminkt als clown.

Naast de bekende illusies van Hans Klok wordt de voorstelling ondersteund door vijf circusacts die wellicht nog spectaculairder zijn dan Hans Klok zelf. Producent Henk van der Meijden heeft vijf acts toegevoegd aan de voorstelling waaronder; Laserman, een slangenmeisje en acrobatische acts. Naast deze acts bestaat de cast uit een groot dans ensemble die choreografieën opvoeren van Martin Michel.

De voorstelling House of Horror is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De voorstelling is ongeveer even spannend als een Harry Potter film.

 

In uw theater

Na een lange speelperiode in Koninklijk Theater Carré gaat Hans Klok op tournee door Nederland. De kans is groot dat de voorstelling ook bij uw theater langs komt. Hieronder treft u een deel van de speellijst vaan van Hans Klok’s House of Horror. De complete speellijst is terug te vinden op de website van theaterproducent Stardust.

Theatervideo

trailers
x
Hans Klok House of Horror

Higlights Hans Klok

Show, Magie

Beoordelingen ( 1 )

 • Gert 24 / 10 / 2016 Reageer

  Onnederlands goed!

  10 / 10
 • Ans 25 / 10 / 2016 Reageer

  Hans Klok gezien in Carré. wel veel hetzelfde maar de extra circusacts maken het vooral goed.

  8 / 10
 • truus 12 / 01 / 2017 Reageer

  super

  10 / 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Speellijst

Koninklijk Theater Carré

Amsterdam

Show times

 • Woensdag 28 september

Koninklijk Theater Carré

Amsterdam

Show times

 • Donderdag 29 september

Koninklijk Theater Carré

Amsterdam

Show times

 • Vrijdag 30 september
x