Palm Springs (2016)

Toneel |
10
Palm Springs Tjitske Reidinga recensies

Voorstelling Details

 • Première: 19 november 2016
 • Cast: Tjitske Reidinga, Geert de Jong en Han Kerckhoffs
 • Regie: Antoine Uitdehaag

Verhaal

Het nieuwe toneelstuk van Antoine Uitdehaag met o.a Tjitske Reidinga en Geert de Jong speelt zich af in het Amerikaanse Palm Springs. De jonge schrijfster Brooke Wueth (Tjitske Reidinga) komt uit een verscheurd gezin. Als zij besluit om met kerstmis na lange tijd van afwezigheid terug te keren naar haar roots ontstaat er een gespannen situatie. Voor buitenstaanders lijkt de familie van Brooke Wueth perfect, echter zijn er geheimen die iedereen op scherp zet.

Over Palm Springs

Op 19 november gaat het nieuwe familiedrama Palm Springs in première in het DeLaMar. Het toneelstuk wordt geregiseerd door Antione Uitdehaag (Sophie en Augustus: Oklahoma). De cast bestaat naast Tjitske Reidinga verder uit; Geert de Jong Han Kerckhoffs, Ria Eimers en Frederik Brom. Het toneelstuk is gebaseerd op ‘Other Desert Cities’, een toneelstuk uit 2010 van toneelschrijver Jon Robin Baitz.

Eerder was het toneelstuk te zien in New York en Londen. In Nederland staat Palm Springs exclusief in het DeLaMar theater. Kaarten en speeltijden zijn te vinden op de website van het theater.

Theatervideo

trailers
x
Palm Springs Tjitske Reidinga recensies

Teaser Palm Springs

Toneel

Beoordelingen ( 1 )

 • Tineke 07 / 11 / 2016 Reageer

  Ik heb Palm Springs als try-out out gezien Alphen aan de Rijn en het was werkelijk fantastisch! Ik werd er echt door geraakt. Heel goed gespeeld.

  10 / 10
 • Matoflo 20 / 11 / 2016 Reageer

  Prachtig stuk en geweldig neergezet door topacteurs die niet acteren maar het verhaal levensecht neerzetten. Ontroerend mooi en blijft nog lang “nadreunen”!!!

  • Cristel 18 / 12 / 2016 Reageer

   WoW, wat een cast! Zeer goed geacteerd en prachtige teksten.

   Geef een reactie

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

   x