The Bodyguard (2015)

Musical |
5
The Bodyguard musical Nederland

Voorstelling Details

  • Nederlandse première: 27 september 2015
  • Cast: O.a Ferry Doedens, April Darby, Miro Kloosterman en Nurlaila Karim
  • Regie: Carline Brouwer
  • Producent: Stage Entertainment

Verhaal

The Bodyguard de musical vertelt het verhaal van superster Rachel Marron. Rachel wordt gestalkt door een onbekende man. Voor haar veiligheid wordt voormalig geheim agent Frank Farmer ingehuurd om haar te beschermen. Al snel ontstaat er een romance tussen de popster en de geheim agent. Blijft het gevaar op afstand of zorgt de romance voor een veel groter probleem.
De musical The Bodyguard bevat veel bekende hits van Whitney Houston zoals; ‘I Will Always Love You’ en ‘I Wanna Dance With Somebody’.

 

Over The Bodyguard

De musical The Boduguard is exclusief te zien in het Beatrix theater in Utrecht. De cast bestaat uit bekende artiesten zoals Romy Monteiro die in 2014 bekend werd met haar deelname aan The Voice of Holland. Verder maken Ferry Doedens, April Darby, Miro Kloosterman en Nurlaila Karim deel uit van de cast. De regie van de musical ligt in handen van Carline Brouwer die eerder Moeder, Ik wil bij de revue regisseerde.

 

Kaarten voor de musical

Kaarten voor The Bodyguard zijn verkrijgbaar via Eventim. De complete speellijst van The Bodyguard de musical is te vinden op de website van theaterproducent Stage Entertainment. De voorstelling loopt nog tot januari 2017.

 

Recensies van The Bodyguard

De musical heeft goede recensies ontvangen van de pers. Hieronder een klein overzicht:

The Bodyguard bekijk je, en beleef je. En dat is een knappe prestatie – ★★★★ Theaterkrant
De 22-jarige Romy Monteiro brengt deze voorstelling op een hoog muzikaal niveau  – ★★★★ Volkskrant

 

Theatervideo

trailers
x
The Bodyguard musical Nederland

The Bodyguard - Musical Sing-A-Long

Musical

Beoordelingen ( 1 )

  • Suus 04 / 01 / 2017 Reageer

    Heb betere musicals gezien dan de Bodyguard. De zang was slecht (’10 in een dozijn’-stem) en schreeuwerig. Stem raakte me op geen een moment. Verhaallijn liep niet altijd even goed in elkaar over en de afsluiting van de hoofdrolspeelster in glitterjurk met daaronder nog soort van Ugg-laarzen van de vorige scene, was storend.

    5 / 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

x